RO EN
The cart is empty

IMPACT SA: Topul preferintelor imobiliare ale bucurestenilor, dupa 2 ani de criza

Conform unei analize realizate la nivelul pietei imobiliare din Capitala de Impact Developer & Contractor SA, Sectorul 1 ramane fruntas in topul preferintelor bucurestenilor, iar Sectorul 6 codas, cartierul Aviatorilor este cel mai valoros in momentul actual, cartierul Ferentari cel mai depreciat, iar cele mai scumpe locuinte in momentul de fata sunt cele cu 4 camere, cele mai ieftine fiind cele cu o camera. Analiza Impact Developer & Contractor SA a fost efectuata pe circa 10.000 de anunturi unice de vanzare de locuinte, amplasate in diverse cartiere din Bucuresti, care au fost publicate pe site-urile de profil, in perioada 3 ianuarie - 21 iunie 2011 si releva preferintele imobiliare ale bucurestenilor in materie de sectoare, cartiere si marime a locuintelor. In analiza s-au luat in considerare impartirea geografica, denumirea oficiala a cartierelor, numarul de camere, suprafata utila, pretul in euro si zona de amplasare a locuintei. Calculele s-au facut pentru fiecare tip de apartament (1, 2, 3, 4 camere) evidentiind pretul cel mai mic, cel mai mare si pretul mediu pe metru patrat. Pretul mediu pe metru patrat util dintr-un sector este calculat ca medie a tuturor preturilor pe metru patrat util al garsonierelor, apartamentelor cu 2, 3 si 4 camere pentru care exista oferte in sectorul respectiv. Numarul total al cartierelor situate in cele 6 sectoare este de 54.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter