RO EN
The cart is empty

CNAIR: Incep lucrarile la viaductul de la Soimus, pe autostrada Lugoj-Deva

Astazi, 23.10.2017, antreprenorul care construieste Lotul 4 al autostrazii Lugoj - Deva, Asocierea Tehnostrade S.R.L. - Spedition UMB SRL, incepe montarea grinzilor pentru realizarea viaductului de la km 97+750, respectiv la pasajul de la km 99+210 de pe lotul amintit. Din acest motiv, se impune inchiderea circulatiei pe DN 76, dupa cum urmeaza:
- Pentru executia lucrarilor de realizare a viaductului proiectat al autostrazii A1 (km 97+750 din proiect) se inchide circulatia pe DN 76, pentru cate 30 de minute la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins intre km 2+415 - 2+480 - localitatea Soimus;
- Pentru executia lucrarilor de realizare a viaductului proiectat al autostrazii A1 (km 99+210 din proiect) se inchide circulatia pe DN 76 pentru cate 30 de minute, la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins intre 0+000 - km 0+690 (Podul Soimus).
Sectoarele amintite vor fi inchise complet, motiv pentru care rugam participantii la trafic sa manifeste intelegere sau sa aleaga una dintre rutele alternative:
- Daca circula pe A1 de la Sibiu spre Deva, sa coboare de pe autostrada la Nodul Simeria;
- Daca circula spre Sibiu, sa traverseze Deva - Simeria si sa urce pe A1 la Nodul Simeria.
- Daca circula spre Brad, sa foloseasca DJ 709 A, Branisca - Tebea.
Pentru executia lucrarilor de realizare a viaductelor de pe autostrada A1, Lotul 4, se instituie restrictii de circulatie pe DN 76 si pe sectorul cuprins intre km 4+135 - 4+240, in zona localitatii Bejan, jud. Hunedoara, pe jumatate de cale, circulatia fiind dirijata cu semafoare. Toate lucrarile se executa numai in timpul zilei, atata timp cat permite lumina naturala.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter