RO EN
The cart is empty

HILTI: Inovatiile companiei primesc recunoastre la Red Dot Design Award

Hilti a adus acasa, la Schaan, premii pentru trei produse si pentru o familie de produse, dupa finalizarea competitiei Red Dot Design Award din acest an, informeaza un comunicat al corporatiei. Compania a castigat, de asemenea, un premiu la „cea mai buna firma in categoria sa” si a primit totodata onoruri suplimentare pentru ultima generatie a simbolului marcii Hilti - cutia rosie de instrumente, informeaza un comunicat al Hilti.
Potrivit oficialilor fabricantului de scule electrice, ciocanul combinat Hilti TE-50 AVR a primit premiul „cel mai bun dintre cei buni”, in calitate de castigator la categoria sa. Juriul a mentionat fara echivoc „inalta calitate a designului si pionieratul in design” pentru aceasta unealta electrica. Hilti TE-50 AVR asigura o performanta optima la o greutate proprie mai redusa decat cea specifica generatiilor anterioare de scule Hilti si, de asemenea, are elemente anti-alunecare ce asigura siguranta sporita in exploatare, pentru utilizatori. „Acest premiu este o confirmare a justetei strategiei noastre de design, axata pe continuitate si pe consolidarea atat a brandului, cat si a identitatii produsului, in completarea aspectelor ce tin de stricta functionalitate a sculelor electrice”, a declarat Stephan Niehaus, seful sectiei de design a Hilti.
Cea de-a sasea generatie a cutiei de unelte Hilti a primit, de asemenea, distinctia Red Dot Design Award. Bine-cunoscuta imagine iconica a brandului a fost reconfigurata, ca parte a efortului Hilti de revizuire a marcii. Este echipata cu functii aditionale, cum ar fi un maner special, ce permite atasarea altei cutii, pentru ca intreaga combinatie sa poata fi purtata cu usurinta intr-o singura mana si de un nou spatiu interior, ce poate fi configurat in functie de preferintele individuale, pentru a adaposti diverse accesorii.
Alte produse care au primit Red Dot Design Awards fac parte din familia celor fara fir (unealta de taiere, scula pentru tubulatura si instrument de stantare-perforare). Desi aceasta gama sortimentala este noua la Hilti, designul deosebit a fost luat in considerare de juriu. Acelasi lucru poate fi spus si despre Hilti TE 6-A36, ciocanul rotativ fara fir, care a primit la randul sau un premiu.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter