RO EN
The cart is empty

TBL va realiza PUZ pentru dezvoltarea unui parc industrial de 30 ha in Holboca, Iasi

Marius Sorin Danga, vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi, a semnat ieri contractul de achizitie publica a serviciilor de proiectare, faza Plan Urbanistic Zonal, pentru Parcul Industrial Holboca. Castigatorul licitatiei este Total Business Land (TBL), cu sediul in Alba Iulia, iar valoarea contractului este de 149.990 lei fara TVA. Serviciile constau in Studiu topografic, Studiu pedologic, Studiu de oportunitate, Documentatii suport necesare obtinerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism si Documentatia PUZ.
“Suntem intr-un moment important pentru Consiliul Judetean, in conditiile in care de la inceputul mandatului am stabilit ca prioritate implicarea CJ in structurile de sprijinire a afacerilor, atat prin asigurarea finantarii Parcului Industrial de la Letcani, care astazi este in executie, cat si prin identificarea de noi locatii pentru parcuri industriale. Urmatorul pas a fost acela de a ne consulta cu primarii pentru a identifica astfel de locatii, iar Primaria Holboca este una dintre cele care au venit in intampinarea noastra. Si iata-ne, astazi, la momentul in care facem primii pasi pentru edificarea Parcului Industrial Holboca”, a declarat Marius Sorin Danga, vicepresedinte al CJ.
Viitorul Parc Industrial va fi construit pe un teren de 30 de hectare primit de Consiliul Judetean in administrare de la Consiliul Local Holboca. Pe acest amplasament, situat in apropiere de DJ 248 D, vor fi construite o cladire administrativa, hale de productie si depozitare, zone verzi si infrastructura de drumuri, apa, gaz si electricitate.
“Avem in toata tara genul acesta de proiecte si ne bucuram ca putem sa aducem expertiza noastra si la Iasi. Speram intr-o colaborare de succes’’, a spus Florin Tanase, manager de proiect.
Termenul de livrare a serviciilor de proiectare faza PUZ pentru Parcul Industrial Holboca este de 3 luni, de la data ordinului de incepere.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter