RO EN
The cart is empty

Electroproiect: Servicii de proiectare pentru extinderea aeroportului din Constanta

Electroproiect va asigura elaborarea documentatiei de proiectare a instalatiilor electrice de curenti tari si de curenti slabi, instalatii HVAC, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor cu apa. Serviciile vor fi prestate in mai multe etape: elaborarea documentatiei tehnice pentru obtinerea autorizatiei de executie (DTAC), inclusiv documentatiile pentru obtinerea avizelor legate de instalatiile electrice si mecanice, elaborarea documentatiei tehnice de organizare a executiei (DTOE), elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie, asigurarea asistentei tehnice pe durata executiei, precum si elaborarea documentatiei finale AsB si verificarea documentatiei conform cerintelor Legii 10/1995.
Compania va presta serviciile mentionate in calitate de subcontractant al Asocierii SSAB-AG, Atelier Unbuilt si Acer Proje Insaat AS, care a castigat licitatia pentru executia lucrarilor de proiectare si constructie a noului terminal, a turnului de control si a parcarii din cadrul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu.
Solutiile tehnice propuse vor fi proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere al consumului de energie si pentru a avea un impact minim asupra mediului. Noul terminal si anexele vor avea o amprenta la sol de 11.300 mp si o suprafata desfasurata totala de aproape 16.000 mp. Termenul de finalizare a proiectului este decembrie 2023.
Acest nou proiect completeaza portofoliul companiei, care a a elaborat documentatia tehnica necesara pentru modernizarea sau constructia a importante aeroporturi din Romania, precum Aeroportul International Henri Coanda, Aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa, Aeroportul International Iasi, Aeroportul International Ghimbav Brasov, Aeroportul International Sibiu.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter