RO EN
The cart is empty

LIEBRECHT & WOOD: Planuri de extindere in Romania, in 2011

Liebrecht & wooD, dezvoltator imobiliar cu capital belgian, are in vedere noi investitii in achizitia de terenuri in Bucuresti si in localitatile din apropierea Capitalei, in vederea constructiei de cladiri comerciale si rezidentiale. Grupul opereaza, in principal, pe pietele din Polonia si Romania (unde este prezent din anul 1999). Compania asigura servicii complexe in domeniul imobiliar, pana in prezent finalizand, in tara noastra, proiecte ample precum: Militari Shopping Centre, cladirea de birouri Victoria Park si Fashion House Outlet Centre.
 
Johan Rogiers, director general al Liebrecht & wooD Romania: "Detinem, in prezent, peste 900.000 mp de teren si continuam sa alocam fonduri pentru extinderea portofoliului. Pregatim investitii importante in Romania, acestea urmand a fi demarate in momentul in care contextul pietei va fi favorabil. De asemenea, ne consolidam echipa de management si finalizam detaliile viitoarelor proiecte, intentionand sa intram pe mai multe segmente ale pietei imobiliare. Vom aborda chiar si segmentul rezidential, deoarece consideram ca acesta ofera, inca, oportunitati. Cu toate ca, in prezent, conditiile economice sunt dificile, domeniul de real estate din Romania nu este suficient dezvoltat, avand un potential mare de crestere. Exista, totodata, posibilitatea ca procesul de redresare sa fie mai lent, anul 2011 va fi unul dificil, insa situatia se va imbunatati. Romania ramane atractiva pentru noi si dorim sa ne consolidam pozitia pe aceasta piata, pentru a beneficia de o prezenta la fel de puternica precum cea din Polonia".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter