RO EN
The cart is empty

TRANSCARPATICA: Noua unitate de productie a confectiilor metalice

Societatea Transcarpatica (din Cluj-Napoca) a semnat, recent, un contract cu managerii parcului industrial Tetarom III, din judetul Cluj, prin care si-a luat angajamentul de a inaugura o unitate de productie a confectiilor metalice in cadrul complexului. Investitia presupune fonduri in valoare de 3 milioane de euro, iar odata cu deschiderea fabricii vor fi create 100 de noi locuri de munca, angajarile urmand a fi initiate din luna martie a.c. Obiectivul va avea o suprafata de 14.000 mp. Serviciile de planificare a proiectarii obiectivului de constructii au fost asigurate de compania Lupp Projekt Transilvania (din Cluj-Napoca).
***
Societatea Transcarpatica este specializata in executia produselor metalurgice, respectiv in proiectarea si realizarea confectiilor metalice, inregistrand o cifra de afaceri cu o medie anuala de 30 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.tcarpatica.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter