RO EN
The cart is empty

CONCAS: Majorare de 28% a cifrei de afaceri din 2010

Societatea Concas - Buzau a inregistrat, in 2010, o majorare de 140% a profitului din exploatare, comparativ cu anul anterior. In ceea ce priveste profitul brut, firma a consemnat un nivel apropiat de cel din 2009 (-4,4%), situat la aproximativ doua milioane de lei. Totodata, cheltuielile cu personalul au inregistrat o contractie cu 10%, aspect determinat de eficientizarea timpului de lucru, precum si de o sporire a volumului proiectelor realizate in regim de subantrepriza, cu societati terte specializate in lucrari de finisaje in constructii. Cea mai mare parte din veniturile companiei este realizata din activitatea de constructii/montaj, o contributie semnificativa avand-o proiectul Centrului Multifunctional Schengen (Buzau),in timp ce alte incasari au provenit din  comericalizarea materialelor (beton, mortar, sape, prefabricate din beton/lemn, confectii metalice) si marfurilor, precum si din inchirierea spatiilor aflate in proprietatea companiei sau din prestarea serviciilor specifice. Astfel, cifra de afaceri a Concas a inregistrat in 2010 o crestere substantiala (+28%) fata de nivelul anului precedent, atingand valoarea de 85,77 milioane de euro. Aceasta sporire semnificativa a veniturilor s-a datorat dezvoltarii activitatii de productie si vanzare a marfurilor.
Ansamblul rezidential Orizont se va definitiva in 2012
In prezent, compania se afla in perioada de executie a ansamblului rezidential Orizont, pe care il dezvolta in regie proprie. Concas a demarat lucrarile pentru acest complex in anul 2006, termenul de finalizare stabilit pentru toate cele 385 de unitati locative fiind in cel de-al doilea semestru din 2012. Proiectul prevede edificarea unor imobile unifamiliale (P+1E), amplasate pe loturi cu suprafete cuprinse intre 350 mp si 550 mp, in zona de nord a municipiului Buzau. Proiectul tehnic al cartierului a fost intocmit de catre societatea BIP (Bucuresti), dezvoltator si antreprenor fiind compania Concas. Informatii suplimentare, la www.concas.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter