RO EN
The cart is empty

CA IMMO ROMANIA: Majorare cu 7,3% a veniturilor obtinute din chirii

CA Immo Real Estate Romania, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spatii pentru birouri la nivel national, a inregistrat o crestere cu 7,3% a veniturilor obtinute din chirii in anul 2012, pana la 30,6 milioane de euro. Potrivit raportului financiar anual publicat de grupul austriac din care face parte, "activitatile de inchiriere din Romania si Ungaria s-au datorat planurilor de extindere a chiriasilor deja existenti in portofoliul companiei, ceea ce a avut drept principal rezultat scaderea ratei de ocupare, in contextul continuarii dezvoltarii de proiecte. O inversare a acestui trend este previzionata pentru anul 2013". CA Immo detine in Romania proprietati evaluate la 376 milioane de euro si terenuri pentru dezvoltarea altor proiecte in valoare totala de 42 milioane de euro. Astfel, compania administreaza proprietati insumand 418 milioane de euro la nivel local.
Printre cele mai importante proiecte din Romania incluse in portofoliul CA Immo se afla centrele de afaceri Bucharest Business Park, Opera Center si Riverplace si parcul logistic Europolis. Informatii suplimentare, la www.caimmo.com
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter