RO EN
The cart is empty

ALL PLAN CONSTRUCTION: In aprilie se decide deschiderea procedurii de insolventa

In data de 24 aprilie a.c., la sediul Tribunalului din Bucuresti va fi judecat dosarul cu privire la solicitarea de deschidere a procedurii de insolventa impotriva companiei de constructii All Plan Construction, din Capitala. Potrivit creditorilor, la finele anului trecut societatea datora doar bugetului de stat circa 0,9 milioane de lei, in timp ce, la sfarsitul exercitiului financiar anterior, datoriile firmei depaseau 52 milioane de lei. Totodata, All Plan Construction are peste 1.250 de bilete la ordin ce nu au acoperire, la care se adauga un refuz de plata de aproximativ 21 milioane de lei.
Cele mai recente lucrari de constructii in care s-a implicat compania vizeaza edificarea unui imobil de birouri (3S+P+5E+E6-retras), amplasat pe strada Maresal Averescu nr. 15B-15C (in sectorul 1 al Capitalei) si consolidarea si refacerea elementelor arhitecturale ale Bisericii Belvedere, din strada Carvunarilor, din sectorul 6. Potrivit informatiilor furnizate de Ministerului Finantelor Publice, in 2011 compania inregistra incasari de peste 47 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.all-plan.ro  

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter