RO EN
The cart is empty

INSOLVENTA: Un alt furnizor important de materiale intra in reorganizare

G&G Romania, important furnizor de materiale de constructii pe piata locala, a solicitat intrarea in insolventa din proprie initiativa, in vederea reorganizarii activitatii, in conditiile in care cifra de afaceri a companiei s-a injumatatit in ultimii patru ani, de la 90,82 milioane de lei in 2008 la 49,87 milioane de lei (11,1 milioane de euro) in 2012. "In prezent, ne aflam in procedura generala si urmeaza sa depunem planul de reorganizare a activitatii pana la 22 noiembrie 2013. Lucram in continuare, ne-am onorat toate comenzile si nu am avut blocaje nici in aceasta perioada. Avem in curs de implementare un plan de restrangere a activitatii si de la cele 12 centre cate aveam anterior, vom ramane cu unitatile din Constanta, Bucuresti si Iasi, pentru care nu platim chirie. Dupa restabilizarea afacerilor, vom continua procesul de extindere si in alte orase, in functie de evolutia pietei si de cerere", a declarat Monica Mocanu, specialist din cadrul departamentului juridic al G&G Romania. Printre creditorii companiei se afla grupul Saint-Gobain Construction Products, prin divizia Rigips Business Unit.
***
G&G Romania este activa pe piata locala a constructiilor din anul 1996 si are sediul in Constanta. Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 49,87 milioane de lei si un profit net de 397.944 de lei, dupa ce in 2011 vanzarile totale ale firmei s-au situat la 59,09 milioane de lei, in contextul unei pierderi financiare de 173.022 lei. In perioada de varf a boom-ului economic, in 2008 G&G Romania a obtinut incasari de 90,82 milioane de lei si un profit net de 3,2 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.building.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter