RO EN
The cart is empty

Crestere cu 30% a afacerilor pentru Ramira SA

Ramira SA, din Baia Mare (judetul Maramures), a inregistrat - in primul semestru din 2008 - o cifra de afaceri de peste 12,3 milioane de lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara din anul trecut, cand nivelul veniturilor a fost de aproximativ 9,5 milioane de lei. "Aceste rezultate financiare au fost realizate datorita sporirii activitatii si a majorarii cursului valutar", au precizat oficialii firmei. Societatea este specializata in productia de constructii metalice si a partilor componente ale acestora, reprezentand 97% din cifra de afaceri. Compania detine terenuri in valoare de circa 0,6 milioane de lei si masini / utilaje de peste 9,3 milioane de lei.
Societatea Ramira SA a fost infiintata in 1979, activand sub numele de IMUAS (Intreprinderea de Masini-Unelte, Accesorii si Scule). In anul 2000, compania a fost preluata de grupul de firme Izoterom, din acel moment incepand un program de investitii ce a contribuit la imbunatatirea conditiilor de munca si a calitatii produselor, fiind achizitionate echipamente cu comanda numerica si instalatii moderne de masurare tridimensionala. Informatii suplimentare, la www.ramira.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter