RO EN
Košík je prázdný

ERCOROM TREND SRL: Utilaj automat de debavurare MURAT CN 771

CN 771 este un echipament CNC, destinat debavurarii colturilor la ferestre din PVC, atat la exterior, cat si in zona interioara. Echipamentul este coordonat prin intermediul calculatorului, asigurand o operare facila, o integrare rapida si o conexiune optima cu alte instalatii din cadrul unitatii de productie. Inaltimea de presare a sistemelor este de 130 mm. Profilele sunt identificate automat, putand fi memorate pana la 500 profile. Datele sunt transmise online, catre celelalte utilaje. CN 771 dispune de 9 cutite de debavurare. Optional, echipamentul poateface debavurarea montantilor sudati sau frezarea stulpului. Caracteristici tehnice: viteza de frezare de 5.200 rotatii/minut, capacitate de prelucrare a 80 piese in 8 ore, consum de aer de 350 - 450 l/min, greutate 700 kg.

Tel: 021/326.54.70 | Fax: 021/326.54.70 | e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter