RO EN
Košík je prázdný

DAIKIN INDUSTRIES: Au crescut livrarile de aparate pentru incalzire

Grupul japonez Daikin Industries, furnizor de sisteme profesionale de conditionare a aerului si echipamente de refrigerare, a raportat pentru trimestrul al treilea din anul financiar 2009 - 2010 vanzari de 256,2 miliarde yeni (2,86 miliarde USD), in scadere cu 7% fata de intervalul corespunzator anterior. Din punct de vedere structural, pe segmentul HVAC, incasarile din perioada octombrie - decembrie au fost de 228,9 miliarde yeni (2,56 miliarde USD), cu 6% mai mici fata de perioada anterioara.
Intre lunile aprilie si decembrie 2009, cele mai mari livrari s-au realizat in Japonia (244,3 miliarde yeni), Europa (166,5 miliarde yeni), China (97,4 miliarde yeni) si America (64,6 miliarde yeni). Daca se realizeaza o analiza a exporturilor, se constata ca 64% din productie a reprezentat cota livrarilor pe pietele externe. In Japonia, desi cererea se plaseaza pe un trend descrescator - in special pe segmentul instalatiilor destinate utilizarii in spatiile comerciale - cota de piata a companiei s-a consolidat. Pentru Europa, vanzarile s-au imbunatatit in ultimul trimestru al anului calendaristic, desi stocurile dealerilor de dispozitive pentru uz rezidential au fost eliminate, optandu-se pentru livrarea directa. O crestere deosebita in intervalul analizat a fost constatata in domeniul aparatelor pentru incalzire, consemnandu-se o majorare generala a incasarilor cu 20%, pe fondul aplicarii unor masuri guvernamentale de stimulare a instalarii de dispozitive cu grad ridicat de complexitate. In Romania, produsele Daikin sunt disponibile prin intermediul subsidiarei autohtone. Informatii suplimentare, la www.daikin.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter