RO EN
Košík je prázdný

AMIANTIT (SAAC): Scadere cu 17% a cifrei de afaceri

Grupul de firme Amiantit (SAAC), din Arabia Saudita, unul dintre cei mai mari producatori internationali de tubulatura, a raportat pentru trimestrul al treilea din 2009 vanzari de 777,4 milioane riali (SAR), respectiv 207,3 milioane USD, in scadere cu 23% fata de intervalul similar din 2008. In ceea ce priveste rezultatele financiare pentru primele 9 luni ale anului trecut, se constata o diminuare a cifrei de afaceri de la 3 miliarde SAR (in 2008) la 2,5 miliarde SAR.
Principalele actiuni desfasurate in intervalul analizat au fost reprezentate de inaugurarea subsidiarei ABH, din Bahrain si initierea procedurilor de lichidare a unor reprezentante cu probleme de rentabilitate, ceea ce a constituit doar o parte a planului de restructurare a activitatii concernului. Din punct de vedere al structurii productiei, cele mai bune rezultate au fost consemnate in domeniul fabricatiei de tevi si tubulatura - 2,25 miliarde SAR (-20%) si managementul apelor - 223 milioane SAR (+5%). O analiza geografica a livrarilor releva faptul ca majoritatea produselor promovate au fost comercializate catre beneficiari din Arabia Saudita, la un nivel de 1,3 miliarde SAR (-19%), Europa (960 milioane SAR, in scadere cu 14%) si alte regiuni (250 milioane SAR, reprezentand o diminuare de 14%). Sortimentele din gama Flowtite sunt disponibile pe piata autohtona prin intermediul reprezentantei locale APS Romania, din Bucuresti. Informatii suplimentare, la www.amiantit.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter