RO EN
Košík je prázdný

Licitatie de 27 milioane euro pentru proiectare /executie varianta ocolitoare Alesd

A fost lansata procedura de licitatie avand ca obiect „Proiectare si executie Varianta ocolitoare a orasului Alesd.
Lungimea soselei de centura va fi de 5,9 kilometri si va asigura o noua ruta rapida de transport, scurtandu-se semnficiativ timpul de parcurs pe DN1, in dreptul localitatii Alesd. Vor fi, totodata, imbunatatite conditiile de confort si siguranta, iar poluarea generata de traficul intens de pe DN1 (E60) si DN1H va scadea semnificativ. Va fi diminuat si disconfortul locuitorilor de pe traseu. Centura intersecteaza si drumul judetean DJ 764 Beius – Alesd si il descarca de traficul greu cu marfuri provenind de la doua fabrici din zona.
Termenul de depunere a ofertelor este 6 septembrie 2021, iar valoarea estimata a proiectului este cuprinsa intre 108.088.961,86 si 116.628.550,99 lei. Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014 – 2020.
Va reamintim ca indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate (SF) au fost aprobati in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor din data de 12 mai. Tot atunci a fost votat si culoarul de expropriere a terenurilor de pe traseul centurii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter