RO EN
Košík je prázdný

Goodroid si Profluo sustin afacerile romanesti in digitalizarea bazata pe RPA si AI

Mai mult de trei sferturi dintre companiile romanesti (77%) sunt deficitare la capitolul digitalizare, conform Uniunii Europene, Romania plasandu-se astfel pe ultimul loc la acest capitol, la polul opus fata de tari precum Finlanda, Danemarca, Suedia sau Malta. Mai mult, datele Eurostat arata ca aproape jumatate dintre intreprinderile mijlocii (47%) si mici (46%) prezinta un nivel scazut de digitalizare (conform DII - Digital Intensity Index).
In acest context, Goodroid si Profluo, doua companii cu expertiza in tehnologie, inteligenta artificiala si digitalizare, anunta semnarea unui acord care are ca obiectiv sprijinirea firmelor romanesti sa parcurga mai rapid drumul digitalizarii. Cele doua companii vor oferi impreuna solutii tehnologice avansate care imbunatatesc eficienta afacerilor prin automatizarea proceselor repetitive. Solutiile de automatizare oferite sunt bazate pe Robotic Process Automation (RPA) si Inteligenta Artificiala pentru procesarea documentelor.
In cadrul parteneriatului, Goodroid si Profluo vor promova un pachet comun de solutii prin reteaua nationala de reprezentanti Goodwill Consulting Group si vor oferi servicii de implementare complete a solutiilor Profluo prin echipa experimentata de analisti de business Goodroid. Solutiile Profluo vor fi integrate in procese automatizate RPA oferite prin Goodroid, dar si in orice sistem ERP, fara conectori API si fara modificarea/schimbarea platformei ERP actuale.
"Misiunea noastra este aceea de a pune inteligenta artificiala la munca repetitiva si a elibera timpul inteligentei umane pentru a deveni mai creativi si mai prosperi", spune Bogdan Nafornita (foto), fondator si CEO Profluo.
"Sarcinile repetitive sunt din ce in ce mai costisitoare si neproductive. Companiile ar trebui sa ia in considerare cat mai repede inlocuirea acestora folosind un proces automatizat pentru a castiga timp si a aloca resurse umane valoroase catre procese mai importante, unde inteligenta umana, mai creativa, va contribui la functionarea mai eficienta a companiei. Automatizarea proceselor va genera totodata viteza si acuratete in procesele afacerii, erorile umane vor fi evitate sau eliminate, iar echipele vor fi mai motivate", explica Nagy-Imecs Peter, fondator si CEO Goodroid.
Potrivit obiectivelor europene detaliate in Digital Compass - the EU’s vision for the decade of the digital transformation - mai mult de 90% dintre IMM-urile din UE ar trebui sa atinga cel putin un nivel de baza de digitalizare pana in 2030, si cel putin 75% dintre companiile mari sa utilizeze servicii de tip cloud, solutii big data sau bazate pe inteligenta artificiala.
Companiile romanesti au acum oportunitatea, datorita fondurilor disponibile prin PNRR, sa investeasca in digitalizare prin achizitia de solutii software sau sisteme integrate care sa le sprijine in cresterea competitivitatii la nivel local si regional, dar si a eficientei operationale, prin automatizarea proceselor. Acest parteneriat va facilita si accesul intreprinderilor mici si mijlocii la fonduri europene pentru digitalizare, prin servicii de consultanta oferite de Goodwill Consulting, inclusiv verificare eligibilitate si calcul punctaj oferit cu titlu gratuit.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter