RO EN
Košík je prázdný

LEROY MERLIN deschide cel de-al 7-lea magazin in Romania

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 6 noiembrie in orasul Cluj-Napoca cel de-al saptelea magazin din reteaua proprie si al doilea din Transilvania. Clujenii vor putea gasi in magazinul Leroy Merlin o gama variata de produse de calitate la preturi mici, pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit.
Magazinul este situat in apropierea zonei rezidentiale a orasului, pe Calea Turzii nr.186, si este dispus pe o suprafata de aproximativ 9700 mp, avand o echipa de 96 de angajati.
„Deschiderea celui de-al doilea magazin LEROY MERLIN in Transilvania confirma angajamentul nostru fata de piata din Romania, pe care ni l-am luat inca de la lansare, in 2011. Cluj-Napoca este, in opinia noastra, un oras foarte dinamic, cu o rata de dezvoltare economica peste media nationala. Astfel ca deschiderea din Cluj-Napoca urmeaza firesc strategia noastra de dezvoltare la nivel national, sustinand expansiunea preturilor mici pe piata de bricolaj”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN Romania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter