RO EN
Košík je prázdný

HOLCIM investeste 32.000 euro intr-un program de educatie vocationala

Holcim Romania lanseaza oficial Atelierele Holcim, un program de sustinere a educatiei vocationale in randul elevilor. Principalii beneficiari ai acestui program educational sunt elevii din clasele a XI-a si a XII-a de la Colegiul Alexandru Roman din Alesd si de la Colegiul Tehnic Campulung Muscel.
“Prin programul Atelierele Holcim ne dorim sa sprijinim elevii din liceele cu profil tehnic din comunitatile Holcim din Romania sa cunoasca mai indeaproape mediul industrial. Este important ca ei sa isi descopere mai bine abilitatile si capabilitatile prin sesiunile aprofundate de teorie si practica tinute de specialistii nostri si sa capete incredere in calitatile lor pentru a se integra mai facil pe piata muncii. Programul raspunde de asemenea si unei provocari reale resimtite pe piata din Romania, aceea a numarului redus de meseriasi de calitate – din orice domeniu - din cauza diminuarii numarului scolilor vocatioane. Atelierele Holcim pune la dispozitia comunitatilor locale expertiza noastra de peste 18 ani in industria cimentului pe piata din Romania si incercam sa raspundem acestor nevoi prin implementarea unor programe relevante.”, a declarat Madalina Craciunescu, Director Organizatie si Resurse Umane Holcim Romania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter