RO EN
Košík je prázdný

BOSCH: Buderus - comenzi la distanta prin iPhone

In aceasta primavara, Buderus, una din marcile de echipamente de incalzire ale concernului german Bosch, a prezentat la Targul ISH din Germania, ultimele noutati in materie de sisteme de incalzire. Pe langa produse noi si solutii de tip sistem hibrid, integrat, pentru diverse aplicatii, Buderus a prezentat si conceptul "Casa Energy Plus", care genereaza mai multa energie decat consuma, dar si o aplicatie noua, care ofera posibilitatea de a controla un echipament de incalzire prin intermediul unui iPhone, din orice colt al lumii. Aplicatia Buderus App EasyControl permite utilizatorilor, intr-un mod simplu si confortabil, supravegherea, reglarea si setarea de la distanta a echipamentelor de incalzire prin intermediul faimosului telefon iPhone de la Apple. Prin aceasta idee inovatoare, Buderus deschide noi perspective pentru viitorul exploatarii centralelor termice, cazanelor sau altor instalatii de incalzire. Un bilant energetic optim pentru o cladire este o realizare buna. Dar si mai bine ar fi daca, la capatul unui interval de timp, cladirea ar produce mai multa energie primara decat au nevoie locatarii ei. Cu alte cuvinte, in loc de un bilant optim, s-ar obtine un bilant energetic pozitiv, astfel incat cladirea sa produca mai multa energie decat consuma.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter