RO EN
Košík je prázdný

COLAS: Stabilizare a activitatii in semestrul al doilea

Veniturile companiei de constructii de infrastructura Colas (parte a grupului Bouygues - Franta) s-au stabilizat in primele sase luni din 2010, firma raportand vanzari de 5 miliarde euro (-2% fata de intervalul similar din anul anterior). Activitatea din trimestrul al doilea s-a revigorat, insa deprecierea de -7% din primele trei luni nu a putut fi recuperata integral, in principal din cauza amanarii lucrarilor de executie, ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile si a inundatiilor. Astfel, Colas a consemnat diminuari ale cifrelor de afaceri pe toate pietele pe care este prezenta. Veniturile obtinute in Franta au insumat 3 miliarde euro (-2,7%), in timp ce - la nivel international - s-au raportat vanzari de 1,94 miliarde euro (-1,4%). Incasarile din Europa au totalizat, in perioada analizata, 812 milioane de euro, cu 5,1% mai putin comparativ cu primele sase luni din 2009, cele mai importante reduceri de activitate fiind consemnate in regiunea central-estica a continentului (-33%), in special in Croatia, Romania si Slovacia.
Compania este prezenta in tara noastra, prin Colas Romania, care are in derulare proiecte de infrastructura importante. Prin subsidiara SCCF Iasi, societatea va realiza o artera rutiera de 13 km in orasul Suceava, contractand, totodata, serviciile de proiectare si construire aferente sectorului de autostrada Cernavoda - Medgidia. Informatii suplimentare, la www.colas.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter