RO EN
Košík je prázdný

Mixer Romania vizeaza o crestere cu 50% a cifrei de afaceri, in 2009

Mixer Romania, din Oradea, filiala locala a companiei omonime din Italia, estimeaza - pentru 2009 - majorarea cifrei de afaceri cu 50%. Compania a inregistrat in 2008 o crestere a veniturilor cu 400% fata de anul 2007, raportand afaceri de 2 milioane de euro. Strategia pentru dezvoltarea firmei in 2009 vizeaza implementarea sistemului de inchiriere a masinilor de tencuit. De asemenea, societatea are in vedere deschiderea, in prima parte a anului 2009, a inca doua puncte de lucru la Craiova si Constanta, dar si dezvoltarea activitatii pe pietele din strainatate. "Utilajele noastre dau un randament sporit (de 5 ori mai rapid decat mana de lucru) si utilizeaza cu 30% mai putin material. Totodata, masinile de tencuit dispun de un sistem de autodiagnoza (semnalizeaza eventualele anomalii de functionare)", a declarat Theodor Domuta, director general al firmei. Principalii clienti ai companiei sunt societatile de constructii mari si medii din orasele Oradea, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi. "In ceea ce priveste piata de constructii (in general) si segmentul pe care activam (in particular) consider ca prima jumatate a anului 2009 va aduce o stagnare sau o crestere redusa a vanzarilor de utilaje de mica mecanizare", a precizat reprezentantul firmei.
***
Compania italiana Mixer, cu o experienta de 25 de ani in productia de masini de tencuit, este prezenta in Romania din 2006. Societatea fabrica si comercializeaza utilaje de mica mecanizare in domeniul constructiilor: masini / profile pentru tencuieli, driste electrice, consumabile, scule / accesorii pentru zidarii, generatoare electrice si masini de zugravit. Informatii suplimentare, la www.mixersrl.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter