RO EN
Košík je prázdný

Gindi Group - un nou dezvoltator pe piata din Romania

Dezvoltatorul Gindi Rom, parte a grupului Gindi Group, din Israel a intrat pe piata din Romania. Societatea intentioneaza sa dezvolte un complex rezidential in sectorul 3, al Capitalei. „Consider ca orice moment de criza economica reprezinta o oportunitate pentru investitii. Dupa aderarea la Uniunea Europeana, Romania a inregistrat o accelerare masiva in constructii, mai ales in Bucuresti. Aceasta crestere a transformat orasul intr-un epicentru al dezvoltatorilor imobiliari internationali. Suntem convinsi ca inca este o piata buna in Romania, cu conditia de a veni cu o oferta corecta si relevanta”, a declarat Kfir Gindi, director al Gindi Rom.
Compania a realizat complexuri comerciale, cladiri de birouri si cartiere rezidentiale in Ungaria, Elvetia si Israel si exploreaza noi piete si oportunitati de afaceri. Grupul a fost infiintat in 1970, fiind axat pe construirea de cartiere de locuinte in orase precum Rishon Le'tzion (Israel).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter