RO EN
Coșul este gol

JLG: Relocare a productiei europene de nacele la fabrica de componente din Medias

Furnizorul american de utilaje pentru constructii JLG Industries a decis relocarea productiei de nacele cu brat articulat din Europa la Medias (judetul Sibiu), unde grupul detine o fabrica de echipamente specializate. Potrivit directorului operational al companiei, actiunea face parte din procesul de restructurare a activitatilor corporatiei la nivel global. Astfel, la Medias JLG va produce, pe langa diverse componente pentru motostivuitoare, nacele si platforme pentru acces si lucru la inaltime marcile 450 Series II si 510AJ. In prezent, societatea detine unitati de productie a stivuitoarelor si nacelelor cu brat telescopic in Belgia si Franta. Principalul distribuitor pe piata romaneasca al utilajelor fabricate de JLG este compania Industrial Access SA.
Grupul JLG Industries este unul dintre cei mai importanti producatori de nacele si platforme pentru lucrul la inaltime la nivel mondial, fiind reprezentat in 16 tari si avand venituri anuale de circa un miliard USD. Informatii suplimentare, la www.jlg.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter