RO EN
Coșul este gol

HIAROM: Majorare de 56% a afacerilor din primul trimestru

Compania Hiarom Invest, din localitatea Voluntari (judetul Ilfov) - furnizor de macarale pentru suprastructuri si de alte solutii complete pentru incarcarea si descarcarea sarcinilor, echipamentelor si a materiilor prime - a inregistrat, in primele sase luni din 2012, o cifra de afaceri de 8,83 milioane de lei (doua milioane de euro), in crestere cu 56% fata de nivelul aceleiasi perioade din 2011. Pentru anul in curs, conducerea Hiarom estimeaza o crestere de 10%-15% a vanzarilor. Initial, societatea s-a lansat pe plan intern prin livrarea de echipamente Hiab, in prezent realizand suprastructuri pentru utilajele din portofoliu, precum si alte tipuri de caroserii specializate. Anul trecut, firma a consemnat o cifra de afaceri totala de 3,31 milioane de euro, cu 30% sub nivelul din 2010.
 
Daniela Cobeanu, reprezentant al departamentului de vanzari din cadrul Hiarom Invest: "In ultimii trei ani, caracterizati de criza economica, la nivelul companiei noastre s-au realizat investitii masive pentru extindere si modernizare, majoritatea fondurilor alocate vizand achizitia unei prese de tip Abkant (pentru indoirea foilor din tabla), a unei ghilotine, a unor cabine de vopsit si sablat, precum si a altor echipamente necesare derularii activitatii de carosare. Astfel, incercam sa raspundem exigentelor calitative sau economice diverse ale clientilor. In prezent, pe piata utilajelor se inregistreaza o tendinta de crestere usoara, ce va fi resimtita pana la sfarsitul anului in curs, dupa ce, in 2011 activitatea din domeniu s-a stabilizat la nivelul lui 2010. In acest context, cele mai multe cereri din 2011 si primele luni ale anului in curs le-am inregistrat pentru masinile echipate cu macarale forestiere, cele mai importante comenzi provenind de la clienti din zona de sud a tarii si din Muntenia".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter