RO EN
Coșul este gol

ELMAS: Primele lifturi Mitshubishi, instalate in complexul AFI Business Park

Compania Elmas, din Brasov, a instalat recent primele sase ascensoare marca Mitsubishi din Romania, acestea fiind montate in cadrul ansamblului Tower 1, al AFI Business Park, din Bucuresti. Patru dintre echipamente au fost cuplate in sistem cuadruplex, avand o capacitate de incarcare de 21 de persoane/ascensor si o viteza de deplasare de 1,75 m/s. Un element important este acela ca, in caz de incendiu, unul dintre lifturi este deconectat si ramane la dispozitia pompierilor. In ceea ce priveste celelalte doua echipamente, acestea sunt realizate in sistem duplex, avand o capacitate de 8 persoane/ascensor si o viteza de deplasare de un 1 m/s. Rolul lor este de a prelua traficul de persoane dintre parterul cladirii si cele doua subsoluri, prevazute cu parcari subterane.
 
***
Parteneriatul dintre Elmas si divizia Mitsubishi Elevators & Escalators, care face parte din structura concernului Mitsubishi Electric, a inceput in 2011. Unul dintre cele mai interesante produse promovate pe piata mondiala de concernul nipon este reprezentat de ascensorul de mare viteza cu o deplasare la niveluri imperceptibile de vibratii si zgomot. O performanta de varf consemnata recent este constituita de instalarea la cladirea Shanghai Tower, din China, a unor echipamente cu o viteza de 18 m/s (recordul mondial actual pozitionandu-se la 16,8 m/s). Informatii suplimentare, la www.elmas.ro
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter