RO EN
Coșul este gol

ATLAS COPCO vinde divizia de utilaje de compactare a betoanelor catre Husqvarna

Atlas Copco, producatorul suedez de compresoare si alte echipamente pentru constructii, a anuntat incheierea procesului de vanzare a segmentului de echipamente pentru compactarea betoanelor catre divizia de constructii a grupului Husqvarna, companie suedeza specializata in productia de scule electrice pentru constructii si utilaje pentru amenajari peisagistice.
Conform datelor Atlas Copco, business-ul cesionat recent a inregistrat venituri de aproximativ 57 milioane de euro in 2016, in cadrul diviziei lucrand circa 200 de angajati, care se vor alatura echipei Husqvarna.
Decizia de vanzare face parte din strategia Atlas Copco de a se concentra pe afacerile de baza ale companiei, legate de tehnologiile de compresare a aerului si de generarea de energie.
Produsele ce vor intra in portofoliul Husqvarna includ game intregi de utilaje si scule pentru prelucrarea si compactarea betoanelor, precum si unitatile de productie Atlas Copco din Ruse (Bulgaria) si Nashik (India), impreuna cu operatiunile de vanzari si servicii din intreaga lume.
Pretul tranzactiei nu a fost dezvaluit.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter