RO EN
Coșul este gol

YASAR HOLDING: Estimari de crestere cu 10% anual, pana in 2014

Yasar Holding, din Turcia, proprietarul producatorului autohton de vopsele pentru constructii Dyo Balkan, a inregistrat, in primele noua luni ale anului trecut, o cifra de afaceri de 1,3 miliarde lire turcesti (NTL). "In 2009 ne-am concentrat pe pietele de consum si pe cresterea profitabilitatii segmentelor de baza. Un rol important in realizarea acestor obiective l-au avut, in special, produsele din gamele Dyo (vopsele pentru constructii) si Pinar (industria alimentara).
De asemenea, au inceput sa fie vizibile efectele masurilor luate pentru sustinerea sectorului de vopsele, pentru intregul an fiind estimata o majorare de 11% a acestei divizii", a declarat Mehmet Aktas, presedinte al Yasar Holding. Totodata, in intervalul iulie-septembrie 2009, obligatiile financiare ale grupului au scazut semnificativ, in acelasi timp fiind remarcata o majorare a profitului provenit din exploatare. La incheierea exercitiului financiar in curs, reprezentantii companiei estimeaza obtinerea unor venituri totale de 1,7 miliarde NTL, pentru intervalul 2010-2014 fiind previzionate evolutii anuale ale afacerilor de 10%. In Romania, Dyo Balkan detine, din 2003, o unitate de productie de lacuri si vopsele in Oltenia, cu o capacitate de 10.000 de tone pe an. Compania este controlata de holdingul Yasar, prin firma Dyo Boya Fabrikalari Sanayi, din Turcia. Informatii suplimentare, la www.yasar.com.tr

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter