RO EN
Coșul este gol

WIENERBERGER a decernat trofeele Brick Awards 2010

Wienerberger AG (din Austria), lider in productia mondiala de caramida si cel mai important furnizor european de tigla pentru acoperisuri, a decernat, recent, distinctiile Brick Awards 2010. Evenimentul a avut loc in cadrul unui dineu de gala organizat in incinta Muzeului Lichtenstein, din Viena, fiind inscrise in competitie 260 de proiecte din 32 de tari. Juriul a fost alcatuit din specialisti in domeniu din Elvetia, Romania, Italia, Olanda si Federatia Rusa, criteriile de selectie incluzand realizarea unei cladiri avand un aspect arhitectural inovator, prin utilizarea adecvata a caramizii, precum si evaluarea gradului de functionalitate si de protejare a mediului inconjurator al obiectivelor respective. "Brick Awards 2010 a reprezentat dovada preocuparii companiilor de pe piata constructiilor pentru durabilitate si mediu atat prin aplicarea tehnologiei in arhitectura, cat si prin utilizarea de materiale inovatoare, tinandu-se cont de conditiile geografice si climatice actuale", a precizat Heimo Scheuch, presedinte al Wienerberger.
Marele premiu a fost castigat de recent construita cladire a Parlamentului Principatului Lichtenstein, din Vaduz, proiectat de biroul de arhitectura Hansjörg Göritz Architecture Studio, din Germania. Locul al doilea a fost castigat de imobilul Centrului de Documentare pentru Drepturile Omului din Asia de Sud (localizat in orasul Delhi, din India) - ale carui planuri tehnice au fost elaborate de compania Anagram Architects. Pe pozitia a treia s-a situat Casa Morjan-Poeten, din Germania, realizata de arhitectul Nikolaus Bienefeld. Un premiu special a fost decernat proiectantului italian Emilio Caravatti, pentru cladirile publice din Republica Mali, una dintre cele mai sarace state din lume. Informatii suplimentare, la www.brick10.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter