RO EN
Coșul este gol

FLOWTEX: Contract de 15 milioane de lei incheiat cu Hochtief Construction

FlowTex Technology SA, membra a grupului Dafora, a semnat - recent - un contract de subantrepriza cu societatea Hochtief Construction AG (din Germania) in vederea executarii lucrarilor de modernizare la statia de epurare a apelor uzate din municipiul Medias (judetul Sibiu). Valoarea totala a contractului este de aproximativ 15 milioane de lei. Lucrarile se vor derula pe o perioada de 45 de luni, incepand cu luna martie 2010.
Compania va conlucra pentru acest proiect cu firma Dafora SA Sucursala Constructii, in scopul utilizarii in comun in mod eficient a resurselor si echipamentelor (statia de betoane, buldoexcavatoare, buldozere etc.). Societatea FlowTex Technology SA, infiintata in anul 1994, are ca principal domeniu de activitate executia de lucrari de pozare a instalatiilor in diverse domenii: distributia gazelor naturale, distributia si transportul apei potabile, retele de canalizare / irigatii / protectie pentru cabluri electrice / telecomunicatii, sisteme de drenaj, linii pentru transportul lichidelor industriale, desecari si depresurizari nivele panze freatice. In 2008, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 26,2 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.flowtex.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter