RO EN
Coșul este gol

ETEX suspenda activitatea din Rusia si ofera sprijin angajatilor din Ucraina

Producatorul de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi Etex Building Performance, parte a Grupului Etex, a demarat o serie de masuri pentru a veni in sprijinul colegilor refugiati din Ucraina.
Astfel, Etex Building Performance Romania pastreaza permanent legatura cu colegii din Ucraina, pentru a le oferi transport, cazare, asistenta financiara, medicala si psihologica, consiliere juridica, precum si alte informatii utile pentru relocarea acestora.
Pana in prezent, filiala Etex din Romania a ajutat la relocarea a 29 de colegi ucraineni, impreuna cu familiile acestora, prin preluarea lor de la granita, iar masuri similare au fost intreprinse si de biroul Etex din Polonia.
Din cauza conflictului, Grupul Etex a anuntat suspendarea operatiunilor din Rusia, precum si implementarea masurilor de ajutorare a celor aproximativ 250 de colegi din Ucraina, unde compania opereaza doua locatii, in Kiev si Bakhmut. Mai mult, in concordanta cu valorile sale globale, Gupul Etex a alocat deja peste 300.000 de euro pentru a acoperirea cheltuielilor din urmatoarea perioada, fond ce va fi extins in caz de nevoie.
La randul sau, pentru facilitarea donatiilor din partea angajatilor, Etex Romania a decis sa colaboreze cu doua organizatii non-guvernamentale aflate deja in prima linie a eforturilor de ajutorare pentru refugiatii ucraineni, World Vision Romania si Habitat for Humanity.
Compania a stabilit, de asemenea, un mecanism de strangere de fonduri pe care angajatii Etex la nivel global il pot folosi pentru a face donatii, prin intermediul unui cont bancar.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter