RO EN
Coșul este gol

Protocol de colaborare intre ARCA si Facultatea de Constructii si Instalatii Iasi

Asociatia Romana a Constructorilor de Autostrazi (ARCA) anunta semnarea unui Protocol de colaborare cu Facultatea de Constructii si Instalatii, din cadrul Universitatii Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iasi, cu scopul de a eficientiza domeniul constructiei de infrastructura din Romania. Documentul a fost semnat de Doamna prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, decan al Facultatii, si de Domnul Vlad Vamesu, presedinte al ARCA.
Principalele obiective ale celor doua organizatii sunt:
- atragerea tinerilor catre domeniul constructiei de infrastructura, prin aprofundarea pregatirii studentilor, implicarea practicienilor in formarea profesionala, burse, stagii de internship;
- cresterea gradului de insertie a absolventilor pe piata muncii din Romania, in domeniul specific de pregatire;
- corelarea activitatii de cercetare – dezvoltare – inovare cu provocarile intampinate de firmele romanesti care activeaza in domeniul constructiei infrastructurii rutiere;
- promovarea si adoptarea, la nivel national, de solutii si standarde tehnice moderne, eficiente economic si care asigura protejarea mediului.
ARCA isi continua demersurile de a stabili colaborari cu toate facultatile de profil din tara, pentru a asigura integrarea in acest domeniu a unor tineri bine pregatiti si motivati, in contextul nevoii de a creste capacitatea de realizare a lucrarilor complexe de infrastructura nationala.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter