RO EN
Coșul este gol

ITM: Amenda de peste 250.000 de lei intr-o singura zi, pe un santier din Bucuresti

In saptamana 01.08.2022 - 05.08.2022, doar intr-o singura zi, inspectorii de munca din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, sub coordonarea si indrumarea directa a dl. inspector sef dr. ing. Constantin Bujor, in urma unei actiuni de control in domeniul constructiilor, au identificat 13 persoane, care desfasurau activitate fara a avea incheiate in forma scrisa contracte individuale de munca, conform art. 16, alin.1 din legea nr. 53/2003 codul muncii, republicata, modificata si completata; valoarea amenzilor aplicate a fost de 260.000 lei.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti urmareste in continuare modul de respectare a prevederilor legale, desfasurand actiuni la nivelul municipiului Bucuresti, in toate domeniile de activitate si in colaborare cu alte institutii ale statului: Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Ministerul Afacerilor Interne si altele.
Controalele de acest gen se incadreaza in strategia de actiune a Inspectoratulului Teritorial de Munca Bucuresti privind combaterea muncii nedeclarate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter