RO EN
Coșul este gol

Schneider Electric a lansat UPS-ul trifazat Galaxy VL si pregateste noi produse

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii ener-giei, a lansat UPS-ul Galaxy™ VL trifazat si urmeaza sa lanseze un nou UPS monofazat, APC™ Smart-UPS™ Ultra. Toate acestea sunt concepute pentru a avansa industria in indeplinirea obiective-lor de sustenabilitate, sporind in acelasi timp rezilienta infrastructurii IT si a centrelor de date.
Solutia reproiectata de baterie Galaxy Lithium-Ion permite economii mai mari de spatiu, reincar-care si instalare mai rapida, nu in ultimul rand, siguranta sporita
Nou lansat, UPS-ul modular si scalabil trifazat din gama 200 Galaxy VL, este cel mai compact din clasa sa, cu niveluri de eficienta de pana la 99%. Dispune de dulapuri pentru baterii litiu-ion Galaxy, care ofera o solutie sustenabila, inovatoare, de stocare a energiei pentru centre de date, procese industriale si infrastructura critica. Dulapurile exclusive sunt compatibile pentru intreaga serie Galaxy V.
O oferta Green Premium™!
Aceasta solutie de baterie conforma UL9540A reduce amprenta si greutatea bateriei cu pana la 70% si ofera o utilizare mai eficienta a spatiului. Noile dulapuri permit reincarcarea de doua pana la trei ori mai rapida decat solutiile VRLA, la fel si instalarea. In plus, vine cu o disponibilitatea imbunatatita a sis-temului cu surse de alimentare brevetate interne autoalimentate.
Bateriile litiu-ion reduc costurile totale de utilizare prin dublarea duratei de viata a bateriei, reducerea costurilor de instalare si intretinere, cat si reducerea nevoii de racire, deoarece functioneaza la temperaturi mai ridicate decat VRLA. Sistemul de gestionare a bateriei in timp real imbunatateste vizibilitatea, predictibilitatea si capacitatea de gestionare a bateriei. Designul modular, tactil, simplifica intretinerea si creste siguranta operatorului.
APC Smart-UPS Ultra, cel mai mic si mai simplu UPS monofazat 3kW de pe piata, urmeaza sa fie lansat
In curand, Schneider Electric urmeaza sa aduca pe piata o noua inovatie: noul UPS monofazat APC Smart-UPS Ultra 3kW. Proiectat pentru a oferi mai multa putere, flexibilitate si monitorizare eficienta cu o amprenta la sol mai mica, APC Smart-UPS Ultra permite profesionistilor IT si furnizorilor de so-lutii sa rezolve multe dintre problemele legate de implementarea infrastructurii IT in medii distribuite si edge. Cu optiuni de montare flexibile, incluzand suporturi pentru rack, turn sau perete/tavan, Smart-UPS Ultra poate fi amplasat la distanta pentru a permite mai mult spatiu pentru componentele IT in rack. Prevazut cu baterii litiu-ion cu o durata de viata lunga, economiseste timp si bani de in-tretinere si este compatibil cu EcoStruxure™, oferind monitorizare bazata pe cloud, pentru a optimiza performanta, pentru a oferi recomandari bazate pe date si pentru a permite vizibilitatea oriunde, oricand.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter