RO EN
Coșul este gol

JETRUN: Centrale de cogenerare pe biogaz din epurare Wolf

Centralele de cogenerare Wolf, disponibile prin intermediul Jetrun, functioneaza pe baza de biogaz obtinut in urma fermentarii namolului rezultat din procesul tehnologic specific statiilor de epurare. Astfel, instalatiile Wolf ofera solutii pentru aducerea biogazului in parametri normali si recomanda tratarea in avans a problemei calitatii biogazului din epurare, in raport cu parametrii necesari pentru functionarea grupului de cogenerare. Gama de puteri disponibila, de la 7 kW la 2 MW (putere electrica) si de la 18 kW la 1.9 MW (termica), asigura, in consecinta, o paleta diversa de aplicatii pentru centralele Wolf.
Din punct de vedere electric, gama de centrale de cogenerare pe baza de biogaz din epurare Wolf functioneaza atat in paralel cu reteaua electrica sau cu alte surse locale de curent, cat si in regim de “insula”, atunci cand reteaua externa nu este disponibila.
Panoul electric de comanda este complet echipat pentru a asigura sincronizarea automata cu reteaua sau cu un grup electrogen individual si asigura modularea productiei de energie electrica.
Automatizarea si protectia grupului de cogenerare pot fi setate pana in punctul in care unitatea poate functiona complet fara asistenta umana.
Informatii suplimentare, la www.jetrun.ro
 
{adauga_php file=formular.php}

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter