RO EN
Coșul este gol

HILTI TE 6-A22, rotopercutor cu acumulatori SDS+ de mare performanta

Modelul TE 6-A22 este ideal pentru utilizarea pe santierele de constructii la o multitudine de aplicatii. Astfel, noul rotopercutor Hilti este o unealta usoara, puternica si perfect adaptabila, fiind recomandat inclusiv pentru instalarea sinelor de ghidare a ascensoarelor. Optional, unealta beneficiaza de sistemul de indepartare a prafului Hilti DRS, ce favorizeaza mentinerea unui spatiu de lucru aproape lipsit de particule de praf rezultate in urma gauririi. Produsul este compatibil cu toti acumulatorii Hilti de 22 V si beneficiaza de sistemul activ de reducere a vibratiilor (AVR), proiectat pentru a proteja utilizatorul de vibratiile transmise in mana-brat. Mandrina interschimbabila TE-C Click are o rezistenta mare si permite o utilizare, facila, in conditiile unei depline sigurante pentru utilizator. Hilti TE 6-A22 dispune, totodata, de sistemul Hi-Drive, ce asigura produsului o anduranta deosebita, precum si optimizare pentru lucrul cu acumulatori, gratie motorului fara perii, caracterizat printr-un grad sporit de eficienta energetica.
 
Caracteristici de performanta ce asigura un nivel ridicat de adaptabilitate
Valoarea totala a vibratiilor, data de suma vectoriala a acestora pe trei directii, in cazul gauririi in sistem de rotopercutie a betonului este de 13,4 m/s2, in conformitate cu prevederile EN 60745-2-6. Energia de impact este de 2,5 Joule, turatia in treapta intai de mers in gol situandu-se la 1.050 rotatii/min. Frecventa maxima de bataie este de 5.100 lovituri/minut, diametrul de gaurire optim in beton situandu-se intre 6 mm-16 mm. Tensiunea nominala de lucru a rotopercutorului este de 21,6 V, capacitatea bateriei fiind de 5,2 Ah, respectiv 3 Ah, pentru acumulatorul secundar de tip B22. Acesta din urma este recomandat pentru operatiunile rapide, unde este necesara o greutate mai mica, garantand cea mai buna viteza si durata de lucru din clasa sa. Ambele sisteme de alimentare sunt realizate in tehnologie Li-Ion. Hilti recomanda utilizarea rotopercutorului TE 6-A22 pentru o multitudine de aplicatii, cum ar fi: instalatii mecanice si electrice (gauri cu diametrul de 12 mm - 16mm pentru montarea ancorelor ingropate, fixarea tevilor de incalzire, a celor pentru instalatii sanitare, de alimentare cu apa, HVAC etc.), constructii metalice (perforatii pentru ancore de fixare a balustradelor, ramelor de fereastra, gardurilor) in cazul utilizarii acumulatorului de 3 Ah, respectiv constructii generale (efectuarea de gauri pentru cofraje si schele, indepartarea reziduurilor de beton de pe pardoseli si zidarie etc.), daca se foloseste varianta de baterie de 5,2 Ah.
{adauga_php file=formular.php}

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter