RO EN
Coșul este gol

SAINT GOBAIN: Centru de pregatire Rigips/Isover

In luna iulie a.c., in cadrul diviziilor de materiale de constructii din cadrul Saint-Gobain Romania - Rigips si Isover - va fi inaugurat un centru comun de pregatire, amplasat in incinta fabricii de vata minerala si polistiren expandat de la Ploiesti.
Acesta va fi destinat, in principal, pregatirii montatorilor de sisteme de placi de gips-carton si vata minerala, muncitorilor specializati in aplicarea de tencuieli si finisaje pe baza de ipsos, precum si fortelor tehnice si de vanzari ale distribuitorilor, proiectantilor si reprezentantilor proprii de vanzari. Cursurile includ o parte teoretica - notiuni de fizica constructiilor (acustica, rezistenta la foc, izolare termica, etc.) si legislatie (inclusiv protectia muncii si a mediului) prezentate de specialisti ai Rigips si Isover si specialisti externi - respectiv o componenta practica, care se va concentra pe aplicarea corecta a diverselor metode si tehnici de punere in opera a solutiilor si sistemelor Saint-Gobain. Centrul este dotat cu unelte de cea mai buna calitate, specifice activitatilor de montaj uscat sau umed, in cadrul cursurilor urmand a se distribui materiale de informare si documentatie tehnica Rigips si Isover, precum si un suport de curs detaliat. Specialistii care vor asigura pregatirea cursantilor au o vasta experienta tehnica in domeniile respective. In cadrul programului, vor putea fi instruiti 20 de cursanti simultan, reprezentantii Saint-Gobain Construction Products asteptandu-se ca, anual, aici sa-si imbunatateasca pregatirea peste 200 de persoane. Informatii suplimentare, la www.saint-gobain.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter