RO EN
Coșul este gol

HENKEL: Fabrica de adezivi de la Roznov va fi inaugurata in 2012

Compania Henkel Romania a inregistrat, in 2010, o cifra de afaceri de 133 milioane de euro, in usoara scadere fata de nivelul din 2009, cand s-au consemnat incasari de 135 milioane de euro. Societatea desfasoara activitati pe piata bunurilor de larg consum si in domeniul productiei de adezivi, detinand doua unitati de productie, in orasul Pantelimon si la Campia Turzii. Planurile de dezvoltare a companiei includ construirea unei noi unitati de fabricatie a adezivilor, la Roznov, in judetul Neamt. Se estimeaza ca fabrica va fi inaugurata in luna septembrie 2012, proiectul beneficiind de o finantare europeana in valoare de 12 milioane de lei.
Potrivit oficialilor Henkel, piata autohtona de placi ceramice a scazut, anul trecut, cu aproximativ 20%, pentru 2011 estimandu-se stagnarea domeniului sau chiar o reducere de 5% fata de nivelul din 2010. "Am reusit, prin actiuni de marketing sustinute, sa mentinem un volum de vanzari similar celui din 2009 si sa ne majoram cota de piata in cazul anumitor categorii de produse. In 2012 s-ar putea ca, odata cu intrarea economiei intr-o noua perioada de crestere, domeniul constructiilor sa inregistreze un trend ascendent, evident moderat la inceputul anului", au precizat reprezentantii companiei.
La nivel de grup, Henkel a raportat, in 2010, o cifra de afaceri de 15 miliarde euro, divizia de adezivi realizand venituri de 7,3 miliarde euro. Informatii suplimentare, la www.henkel.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter