RO EN
Coșul este gol

FABRYO: Majorare a cotei de piata in lunile august-septembrie

In intervalul august – septembrie a.c., producatorul de lacuri si vopsele Fabryo Corporation a inregistrat o majorare a cotei de piata de pana la 23,5% (raportat la 22,7% in perioada iunie-iulie a.c.), in pofida scaderii pietei de profil pe segmentul de retail cu 22%.  
In categoria vopselelor lavabile, cresterea valorica este de 13%, in timp ce sortimentele pe baza de email au inregistrat un avans valoric de 6% in aceasta perioada, fata de intervalul august-septembrie al anului trecut. Lacurile au ajuns la o cota de 20,6% de la 10,6 %, cat reprezenta cota acestora in perioada similara din 2009. Rezultatele obtinute pana in acest moment confirma atingerea obiectivului principal al companiei pentru 2010, respectiv acela de majorare a cotei valorice in retail la 24%, pana la finalul anului.
"Conform ultimelor date MEMRB, am consemnat o crestere inclusiv fata de iunie-iulie 2010, astfel incat putem spune ca ne-am atins tinta pentru acest an, in ceea ce priveste consolidarea pozitiei de lider a Fabryo atat in retail, cat si in industrie", a declarat Aliz Kosza, director general executiv Fabryo Corporation.
Campania integrata «Savana culoare» a contribuit, de asemenea, in mod substantial la surclasarea Fabryo fata de competitori, astfel incat, prin cresterea inregistrata pe segmentul produselor colorate (lavabile si tencuieli), compania estimeaza ca detine, prin cifra de afaceri specifica livrarilor de lacuri si vopsele decorative, peste 30% din totalul pietei.
***
Fabryo Corporation este cel mai mare producator si lider pe piata de lacuri si vopsele decorative din Romania, cu vanzari realizate exclusiv pe piata locala, potrivit datelor proprii. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, dezvoltata in urma unei investitii de peste 20 milioane de euro (din 2006 pana in prezent). Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures. Informatii suplimentare, la www.fabryo.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter