RO EN
Coșul este gol

DURAZIV: Majorare cu 72% a vanzarilor de profile metalice

In intervalul ianuarie - octombrie a.c. societatea Duraziv a inregistrat o majorare cu 72% a vanzarilor de profile metalice. “Acest lucru a fost posibil datorita investitiilor pe care le-am realizat in aceasta divizie (achizitia unei linii de prelucrare/debitare a tablei si a unei masini de profilat) ce a determinat majorarea capacitatii de productie cu 20%, de la 1.000 de tone la 1.200 de tone pe luna”, a declarat Daniel Guzu, director general al companiei.
Divizia de profile metalice a fost prima sectie dezvoltata in cadrul companiei inca din anul 2003, cu denumirea initiala de Bau Profil. Activitatea a demarat cu productia de structuri metalice si accesorii pentru sisteme din gips-carton. Investitiile totale in aceasta divizie se ridica la aproximativ 3,5 milioane de euro.
Un contract important anul acesta a fost semnat cu Doldora Bazaar, unde s-au livrat profile metalice in valoare de aproximativ 200.000 de lei.
Pe piata de profile metalice, cea mai accentuata concurenta a firmei Duraziv se manifesta in Bucuresti, unde compania se situeaza pe locul al treilea, potrivit datelor proprii. „Sectia de profile a lucrat in sezon la capacitate maxima”, a precizat Daniel Guzu.
Cele mai importante vanzari de profile metalice sunt inregistrate in judetele Galati, Constanta, Arges si Iasi, iar cel mai bine comercializate au fost profilele pentru placari (inclusiv accesoriile aferente) si cele pentru tavane sau pereti. Informatii suplimentare, la www.duraziv.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter