RO EN
Coșul este gol

Baumix vizeaza o crestere cu 47% a cifrei de afaceri in 2009

In conditiile in care volumul pietei mortarelor uscate a inregistrat in acest an o majorare de doar 10% fata de anul anterior, rezultatele financiare ale companiei Baumix indica o cifra de afaceri pentru 2008 de aproximativ 11 milioane de euro, in crestere cu 47% fata de anul precedent. Totodata, indicele EBIDTA a inregistrat o majorare spectaculoasa fata de anul 2007 (+57%). In contextul crizei actuale, compania isi propune sa mentina aceeasi marja de crestere si pentru anul urmator, bazandu-se, in principal, pe extinderea teritoriala si, implicit, prin consolidarea cotei de piata. "Lansarea pe piata din Romania, in 2008, a marilor retaileri internationali - Obi si Hornbach a insemnat pentru Baumix o provocare. Am castigat increderea acestor parteneri, demonstrand, inca o data, faptul ca producatorii autohtoni pot fi parteneri de baza ai marilor retele de retail”, a declarat Augustin Russu, director general firmei. Unul dintre principalii clienti ai companiei este Dedeman, volumele rulate impreuna cu acesta inregistrand, in 2008, o crestere de 73% fata de anul precedent. Portofoliul de produse al societatii include si o gama profesionala de produse specializate fiecarui tip de aplicare a carui adresabilitate este restransa. In 2008, vanzarile pe segmentul “business-to- business” au reprezentat 30% din totalul livrarilor.
***
Baumix activeaza pe piata producatorilor de materiale de constructii inca din anul 2003. Cu un numar total de 128 de angajati si doua puncte de lucru, unul la Ploiesti si celalalt in Gherla, judetul Cluj, Baumix ofera sisteme de placari ceramice, sisteme pentru finisarea pardoselilor, a peretilor, cat si sisteme pentru termoizolatii. Informatii suplimentare, la www.baumix.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter