RO EN
Coșul este gol

ARMSTRONG: Usoara crestere a cifrei de afaceri in trimestrul al doilea

Armstrong World Industries (SUA), unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de pardoseli, tavane si mobilier din lemn, a anuntat o usoara majorare (+3%) a vanzarilor in trimestrul al doilea al acestui an, in comparatie cu perioada similara din 2009. Astfel, veniturile grupului au insumat 724,8 milioane USD. Din punct de vedere al structurii livrarilor, pe segmentul de pardoseli elastice compania a raportat, in intervalul analizat, venituri nete de 276 milioane USD, in crestere cu 2% fata de nivelul de 270,3 milioane USD, consemnat in perioada aprilie - iunie 2009. In ceea ce priveste sectorul de pardoseli din lemn s-au inregistrat vanzari de 127,2 milioane USD (mentinandu-se nivelul din anul anterior), iar in domeniul produselor pentru cladiri s-au livrat materiale in valoare de 284,4 milioane USD. "Contextul economic international s-a revigorat usor in primul semestru al acestui an, desi ne asteptam ca unele piete sa continue sa scada. In aceste conditii, estimam ca vom inregistra vanzari totale de maximum 2,85 miliarde USD", se arata in cel mai recent raport financiar al grupului.
Armstrong desfasoara activitati si pe piata din Romania, unde comercializeaza sisteme de pardoseli pentru aplicatii rezidentiale si industriale, furnizand, totodata, diverse solutii pentru tavane. De asemenea, concernul este reprezentat pe plan local si de subsidiara Armacell, specializata in livrarea sistemelor de izolatii pentru tevi. Informatii suplimentare, la www.armstrong.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter