RO EN
Coșul este gol

LG: Noile sisteme HVAC cu flux refrigerant variabil, disponibile pe piata locala

La data de 16 octombrie a.c., furnizorul sud-coreean de echipamente pentru conditionarea aerului LG HVAC Solution a lansat, la Bucuresti, sistemul Multi V (cu flux refrigerant variabil), din generatia a IV-a. Evenimentul a avut loc la Sala de Marmura a Cercului Militar National si a prilejuit reunirea a peste 100 de invitati - majoritatea specialisti si parteneri ai companiei LG. In interventia sa, Liviu Paltineanu - AE Director, LG Electronics Romania - a prezentat, pe scurt, caracteristicile tehnice ale acestei solutii inovatoare, accentuand performantele sale energetice si avantajele pe care sistemele Multi V le asigura beneficiarilor in ceea ce priveste confortul si eficienta. "Modelul LG Multi V se remarcă printr-un raport impresionant de eficienţă energetică de 4,85. Mai mult, sistemul nostru de recuperare a uleiului prin înaltă presiune (HiPORTM) rezolvă în mod eficient problema risipei de energie a compresorului. Acest produs de top din industrie asigură economii semnificative la nivel operational, precum si un confort sporit pentru clientii de la nivel global", a afirmat oficialul LG. Produsele din seria respectiva sunt disponibile intr-o gama completa (cu montaj la exterior, interior, in varianta ecologica - cu ventilator de recuperare a energiei etc.), venind astfel in intampinarea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor.
***
Concernul LG Electronics a anuntat, pentru 2012, o cifra de afaceri de 50.960 miliarde won - KRW (circa 47,86 miliarde USD). Pe segmentul HVAC, vanzarile au totalizat 4.350 miliarde KRW. Pe piata autohtona, subsidiara LG Electronics Romania a comunicat, pentru acelasi interval, incasari de peste 300 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.lg.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter