RO EN
Coșul este gol

ITT LOWARA: Pompe submersibile pentru puturi cu diametre de 10 toli si 12 toli

Modelele Z10 si Z12 au fost special proiectate astfel incat sa asigure o eficienta hidraulica maxi­ma. Folosirea la constructia acestor sorti­men­te a unor materiale speciale asigura anduranta pom­pelor la substante cu factor inalt de coroziune si rezistenta la alti factori agresivi de mediu. Noua serie include o gama diversa de versiuni dimen­sionale, dintre care cea mai mica dintre acestea este Z10150 (cu un flux nominal de 150 mc/ora), iar cea mai mare (Z12420) asigura un flux nominal de 420 mc/ora. Eficacitatea deosebita este reflectata de faptul ca pentru orice punct de lucru din intervalul 120 mc/ora - 460 mc/ora randamentul este mai mare de 80%. Principalele aplicatii ale produsului se refera la: furnizarea de apa din cadrul unor puturi de mare adancime; mentinerea presiunii la un nivel dat; distributia apei in cadrul sistemelor industriale; controlul nivelului lichidelor; drenaj; instalatii de incendiu; irigatii.

Tel.: (+39)0444707111 | Fax: (+39)0444492166 | e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter