RO EN
Coșul este gol

Coronavirus nu se transmite prin sistemele de ventilatii sau aer conditionat

Noul virus gripal SARS CoV-2 nu se transmite prin sistemele de ventilatii sau aer conditionat, conform dovezilor stiintifice actuale, se precizeaza intr-o informare a Guvernului.
"Transmiterea aeriana a coronavirusului nu a fost documentata, cu exceptia manevrelor specifice care pot genera aerosoli (cum ar fi intubatia sau bronhoscopia) si care au loc in institutii sanitare. Acest aspect este consemnat si in raportul tehnic al misiunii Organizatiei Mondiale a Sanatatii in China privind evaluarea situatiei epidemice. Teoretic, exista riscul transmiterii prin sistemul de aer conditionat al unui spital, daca se efectueaza proceduri care genereaza aerosoli in incaperi fara presiune negativa, ventilate cu sisteme de aer conditionat care comunica si cu alte incaperi. Dar in afara mediului spitalicesc de acest tip, nu exista riscuri legate de transmiterea virusului prin sisteme de ventilatie sau aer conditionat", se arata in informarea publicata pe pagina de Facebook a Guvernului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter