Pentru 2023, compania UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT estimeaza o cifra de afaceri record, de peste 77 de milioane de euro, luand in calcul contracte semnate. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de aproximativ 45 de milioane de euro, iar cresterea puternica din ultimii ani este rezultatul unor investitii consistente in tehnologie, infrastructura pentru derularea contractelor si in formarea de echipe de specialisti in toata tara, care ne-au permis sa realizam proiecte complexe, sa ne consolidam si extindem competentele. In prezent, UTI CFM este lider de piata in domeniul instalatiilor si sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar si se situeaza in top 5 furnizori de servicii de facility management.
In 2023, UTI CFM deruleaza proiecte pentru aeroporturi din Romania: extinderea terminalului de plecari al Aeroportului International Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului International Sibiu si a Aeroportului International Satu-Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrala pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul International George Enescu Bacau, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din tara noastra pentru Aeroportul International Brasov-Ghimbav.
Anul acesta derulam si proiectul de modernizare a sistemului de transport public prin troleibuz din Tg. Jiu, unde vom reabilita si securiza cladirile administrative ale companiei de transport local si vom inlocui retelele de cabluri pentru troleibuze si substatii electrice.
Se adauga realizarea instalatiilor pentru spitalul orasenesc care se construieste in Sinaia (instalatii electrice, sanitare, termice, de ventilatie si climatizare, de curenti slabi, de gaze naturale, de desfumare - presurizare).
Continuam sa furnizam servicii de mentenanta preventiva si corectiva pentru aeroporturi (Otopeni, Cluj), infrastructuri energetice (Hidroelectrica - Ecluza Romana Portile de Fier II), banci, centre comerciale, spatii de birouri si mall-uri.
UTI CFM numara in prezent peste 890 de angajati in toate regiunile Romaniei: Bucuresti si Ilfov, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania, Ardeal, Banat, Moldova. Cu toate acestea, in prezent angajam peste 100 de persoane cu specializari tehnice in toata tara.
„Cautam instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenti slabi, ingineri instalatii electrice si mecanice, sefi de santier si manageri de proiect. Salariile personalului de executie pornesc de la 5.000 de lei net si pot ajunge la peste 7.000 de lei net, in functie de experienta si autorizarile detinute. Pentru ingineri, sefi de santier si manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei si pot ajunge la 12.000 de lei, in functie de studii, experienta si certificari. Contractele se semneaza imediat dupa acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea - Directorul General al societatii.
Compania este deschisa si dornica sa aduca in echipa studenti si absolventi cu profil tehnic (hidrotehnica, automatica si informatica, ingineria instalatiilor, inginerie mecanica si robotica, constructii) care doresc sa faca practica intr-o companie romaneasca de succes si sa inceapa o cariera de viitor. Stagiile de internship sunt platite, iar intreaga activitate de invatare la locul de munca se face cu coordonarea unor mentori cu experienta.