RO EN
Coșul este gol

MARISTAR Com va reabilita Podul de la Cernavoda, cu 67 milioane de lei

CNAIR a desemnat castigatorul procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect “Realizarea Lucrarilor de Reabilitare a Podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”. Ofertantul desemnat castigator este SC MARISTAR COM SRL, cu pretul de 66,847,689 Lei fara TVA. Contractul de executie se va putea semna dupa expirarea termenului legal de 10 zile in care se pot depune contestatii. Durata contractului va fi de 24 luni perioada de executie a lucrarilor, iar perioada de garantie a lucrarilor va fi 60 de luni.
In cadrul contractului de reabilitare a partii rutiere vor fi realizate o serie de lucrari dupa cum urmeaza: inlocuirea hidroizolatiei si a caii pe partea carosabila si trotuare, inlocuire sistem rutier, inlocuirea parapetului pietonal si directional, inlocuirea rosturilor de dilatatie, lucrari de reparatii cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces si la pile, lucrari de refacere a protectiei anticorozive la structura metalica, atat pe podul principal, cat si pe viaductele de acces, etc.
Podul peste Dunare de la Cernavoda este un pod combinat de cale ferata si sosea, care traverseaza fluviul Dunarea si impreuna cu podul similar de la Fetesti, conecteaza orasul Bucuresti de Portul Constanta, de asemenea unind Drobogea de Muntenia prin Autostrada A2.
Reamintim ca pe langa aceasta procedura de achizitie, CNAIR a demarat si procedura de achizitie publica ce are ca obiect „Realizarea lucrarilor de Reabilitare a Podului peste bratul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680”, cu o valoare estimata de 96.791.664,03 lei. Pentru aceasta procedura comisia de evaluare analizeaza ofertele depuse.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter