RO EN
Coșul este gol

CONSITRANS realizeaza documentatia pentru drumul de mare viteza Buzau-Focsani

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat in cursul serii de joi, 5 iulie a.c., intr-un comunicat, ca a fost desemnat primul castigator pentru elaborarea documentatiei necesare construirii unuia dintre tronsoanele drumului de mare viteza Ploiesti-Pascani.
„Astazi (adica la 5 iulie 2018 - n.r.) a fost finalizata evaluarea ofertelor depuse in cadrul procedurii «Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru drumul de mare viteza Buzau-Focsani» si au fost transmise comunicarile rezultatului procedurii”, precizeaza oficialii CNAIR.
Potrivit CNAIR, ofertantul desemnat castigator, Consitrans SRL, a castigat proiectul cu valoarea ofertei de 13.933.291,10 lei, fara TVA, iar lungimea estimata a tronsonului de drum este de 72 km, perioada derularii contractului fiind de 24 de luni.
„Semnarea contractului va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii la CNSC sau la Tribunalul Bucuresti si dupa emiterea unor decizii definitive”, anunta sursa citata.
CNAIR mai precizeaza ca desemnarea ofertei castigatoare pentru sectorul Buzau-Focsani „reprezinta primul pas spre intocmirea documentatiei necesare realizarii unei legaturi de mare viteza intre Muntenia si Moldova pe ruta Ploiesti-Pascani, cu o lungime estimata de 329 de km”.
„In prezent se mai afla in faza de evaluare a ofertelor contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate si a Proiectelor Tehnice destinate tronsoanelor de drum de mare viteza Ploiesti-Buzau, cu o lungime de 65 de km, Focsani-Bacau, cu o lungime de 110 km si Bacau-Pascani, in lungime de 82 de km”, se mai precizeaza in comunicatul companiei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter