RO EN
Coșul este gol

CNAIR: RETTER Projectmanagement si TPF Inginerie castiga contracte de proiectare

CNAIR a desemnat, recent, castigatorii pentru doua proiecte de infrastructura importante. Astfel, asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA Italia SpA si RETTER Projectmanagement a adjudecat contractul de proiectare si executie pentru Centura Bucuresti Nord (lot 1: km 2+500 - km 20+000), valoarea finala fiind de peste 815 milioane de lei. Termenul de executie a lucrarilor este de 34 luni, dintre care 12 luni reprezinta perioada de proiectare si 22 luni - constructia propriu-zisa. Perioada de garantie este de 10 ani.
De asemenea, compania TPF Inginerie are la dispozitie 20 de luni pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru drumul expres Bucuresti - Targoviste. Valoarea contractului depaseste suma de 11,5 milioane de lei. Ca urmare a acestui obiectiv de infrastructura va fi posibila conectarea municipiului Targoviste cu sectorul de autostrada de centura Bucuresti Nord (A2) si cu drumul expres Gaesti - Targoviste - Ploiesti.
Potrivit CNAIR, pentru ambele obiective, semnarea contractelor de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si, respectiv, dupa solutionarea acestora formulate in cadrul procedurii de atribuire.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter