RO EN
Coșul este gol

CNAIR evalueaza ofertele primite pentru supervizarea lotului 4 Sibiu-Pitesti

CNAIR a primit cinci oferte pentru serviciile de supervizare in vederea proiectarii si executiei sectiunii 4 (Tigveni - Curtea de Arges) din cadrul autostrazii Sibiu-Pitesti. Acestea au fost depuse de societatea Tecnic Consulting Engineering Romania si de asocierile Venturo Investment - AE Dozoring - Amfora Construct Promanagement, Egis Romania SA - Metroul SA, TPF Inginerie - TPF-Consultores de Engenharia e Arquitetura si Romair Consulting - Institut IGH - Gestion Integral Del Suelo SL. Ofertele vor fi evaluate pana cel tarziu in data de 9 noiembrie a.c. Valoarea estimata a contractului de supervizare a lucrarilor pentru cei aproximativ 10 km de sosea (km 81+900 - km 91+761) este cuprinsa intre 34,9 milioane de lei si 41,3 milioane de lei. Proiectul este finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM.
Lucrarile de executie pentru lotul 4 din autostrada Sibiu-Pitesti se afla in continuare in faza de atribuire, dupa ce in luna iunie a anului in curs Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia depusa de compania China Railway 14TH Bureau CO LTD. Initial, licitatia a fost castigata de firma Porr Construct. Conform SEAP, reevaluarea ofertelor va trebui finalizata pana pe 31 august 2021.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter